Pengikut

Arkib Blog

Jumaat, 9 Julai 2010

LAUHAN MANGSA PENIPUAN ONE TEAM

ku bekas ahli friends club..ingin nasihat pada kawan2 yang tlalu high! high! nak macuk fc nii...
-adakah diberitau masok jer bisnes ni rm150 dalam 3 hari dapat rm1500 terosss ke akaun anda??? ade kann..duit rm150 tu pun bukan duit anda...duit saper tu??? nanti sayer cete...BEGITU LA AYAT2 MANIS MONGKEY2 FUCK club!!

menda tu betul...TETAPI DISEBALIKNYER>>>>>
aku masuk 41k cam2 ditawarkan...PERCUTIAN...DOWNLINE,...yang lagi syok JAM per nama tak pandai eja ler >>zaqurtel..pe2 jela bernilai 21k ker atas...tue memang betul..TETAPI yang sebenarnyer nak dapat jam tue bkn senang bEb!!! 
- nak dapat jam tue korang kena ade PV...cth:- jam bernilai 20k...korang kena ade lebih 20ribu PV!! so kena ade org bwh korang laa bru dapat jam tu...kalu bwah kiter masuk 13k..bru 10pv !!! so pk2 sendiri ler!!!
2. ade tak diorag ckp lg, bwah kiter cr org dan seterusnye...bla ..bla...kiter dapat rm1155 sekepala (infiniti)...MANGKUK HAYUN DIA!!! kiter dapat makan 6 GENERASI sahaJA!!!! tue pun kena byar... nak tau byar camner??? kt kena wat (M) iatu maintenance....nak makan 1orag downline bwah die kt kena byar rm1700 bru dapat rm1155!!! sial!!!!!! dan ade peratus seterusnyer...so kalu taknak wat (M) bukan network bru ler!!!
-kwn2...percaya laaaape yg korang dapat mesti tak cukup...mcm2 alasan diberi oleh MONGKEY2 fc ni!!!
yang bgtau aku ni adalah CMQ aku sendiri...die pun tekejut...ade satu ketika dia tak dapek sesen pun padahal downline dia bwk org...so bile ditanyer sbb per tak dapat<<< kena wat (m) dulu bru dapat makn bwh downline u!
dan kalu nak tau CMQ aku de cite mase dia g khusus YG diwat FUCKCLUB tue..cam2 ditoce..cam2 disaiko suruh benti kerja goverment...last 2 yg mengejutkan dalam 190org yang pergi...100org ambik kptsan resign....so ape yang jadi? kalu dia org tau pe plan yang sebenarnyer,,,taklah nak bgtau yang HIGH !! nak masok nii...mesti la DIAORG TERUS MENIPU! MENIPU! MENIPU!!!! satu lg HAH!!!! ni kena TAU!!! statement gaji diorg>>>>>kalu nak tau....DIORG LEH EDIT!!!!!!! tue pengakuan seorang MQ!! statement bank lak!!! ala leh collect skit2 dr downline ma......tue pasal brang n invoce lambat......
byk lg PENIPUAN yg diorang wat...tp korang tgk keterangan aku yg skit ni jer leh terkejut... so LU PIKIRRRRR LA SENDIRI!!!

jgn dah masuk...myesall...tak guna jugakkk....so kalu taknak myesal..teruskan MENIPUU!!! MENIPU!!!! MENIPU!!!!!
duit dapat tp kwan ilang...per guna...ade kwan pun yang kuat MENIPUUUU!!!


sumber dari GAFC

2 ulasan:

  1. aku mnyesal x sudah terjebak bnde nih..ok la biz..tp da libat kn nk tipu kwn..coz nk untung lbh..x payah..x kaye pn xpe..wet nk bg mak apak mkn..cian mak aoak aku..sape kate mkn gaji xley kaye..apak aku mkn gaji nan kerajaan ok je..ley g melancong agi..ntah apsal la aku ley termakan kate2 fc sial ni..adoiii..bia x kaye jnji ati sng..drpd nk kejau kaye tp idup gundah gulana..terkejau sini sane..hmm..

    BalasPadam
  2. diriku terselamat..pasal..dulu diorg ngn geng2 diorg asyik col je suh masuk..tp aku reject col diorg..then xangkat col diorg..alhamdulillah..selamat...

    BalasPadam